Масаймаска иде!

Безгэчэ дэ булган язучылар,
Бездэн сон да калалар алар.
Мин минлэнеп масаймаска иде,
Гомер буген бар ул,буген бар!

Сэлэт китми дуслар,сэлэт кала,
Эгэр ул бирелсэ ходайдан.
Ул шигырьлэр юктан гына тугел,
Сырлар сызып утэ мангайдан.

Акыл бирергэ дэ яратмыйм мин,
Укытучы минем канымда.
Юктан гына тугел,мин тоннэрдэ язам,
Вакыт табып,тагын,тагын да!

Мин минлэнеп масаймаска иде,
Донья узе сайлый жырчысын!
Шигырь язу ул куклэр булэге,
Ходай узе саклый юлчысын!


Рецензии