Зачарую

Зачарую тебе словами,
Дивним поглядом зваблю теж,
Мов крилом обніму руками,
Бо кохаю тебе без меж.
Відігрію твою я душу,
Що замерзла у самоті.
Я повинна. ти чуєш. мушу
Все віддати тобі в житті,
Чого ти так чекав всі роки:
Ніжність й ласку. вгамую біль
І щасливою буду допоки
Поруч ти, найдорожчий мій.
2017 р.


Рецензии