Iсус iшоу, каб быць распятым...

***
Ісус ішоў, каб быць распятым,
А потым зноў каб стаць жывым –
Каму святым, каму праклятым,
Каму прамым, каму крывым.

Сягоння лётаюць сняжынкі,
Нібыта гэта з вербаў пух.
А над пяском сырой сцяжынкі
Сівой вярбы гаючы дух.

25. 04. 2021 г.


Рецензии