Село

Яка сьогодні року пора
Дізнаєтесь ви з газети
Рахуєте час кожного дня,
І міста цікаві сюжети

Тут справжні міста червоних дахів
І хмари, як сіра тканина
В селі- зграї чудових птахів
І я ніби їхня частина

Люди тікають з міст
Куди- їм неважливо
В містах вони ніби раби
В селі вони як родина

Ліс мовчить, але він не німий
Ти просто його не чуєш
Очі свої повільно закрий
Чому ти свій час марнуєш?


Рецензии