Калганын уйлармын аннары!

Мин б;хетле,эйе, мин б;хетле,
Ходай калэм салган кулыма.
Й;рэгемэ энкэй к;че,
Эткэй сабырлыгын каныма!

Мин б;хетле,эйе,мин б;хетле,
Ходай биргэненэ рэхмэтлемен.
Нилэр генэ булса да,узгэрмэдем,
Мин ;зем,кутэрдем,к;тэрэмен!

Рэхэт кенэ диеп уйламагыз,
Ярты башта чэчлэр агарды.
Кулларыма калэм салган,язам,
Калганын,уйлармын аннары!


Рецензии