Песенка

 " From Paris
   to Berlin "

 Dont shy , me knew
 what did you mean abt. s
   think
 
  I meant already
 you too

  T-o-o
  tu-tu , tu to tu to tu
 - Тьфу !
 - Clear sound
   on the limits - of noise
   Recommend all to you -  DJ  Alligaitour  !

 - From Berlin to
   Paris , i'm gonna get such cruise
   You left me
    learning
      of You

  Тын-тынь
 дырындинь динь-динь       ( DJ Alligator ! -  for the 1-st approach introduce-d  !   - Ау !-?  )

  -  Из Дюссельдорфа
     вылетел в - Канаду

 -  Но там же холодно , виддведи  ,
 -  Не голоси так на меня , please  ?

 -  We just get take-off und i
    inside , fuck you und ticket !

 -  Да , по Парижу походи
   потом
   сверни на La-a Mua
   Пер-шез Ъ  .. .

 -  Yeah , хорошо -  Mr. лес at half
    грузи on trucks
     ( до-справки  )
 
-   Взаимно
    bye  !
 
   
 
 


Рецензии