ой не знаю

Ой не знаю ой не знаю чом думки ввесь час міняю.

Вони душу мою томлять

Вони смуту з душі гонять.

Це думки такі веселі

Живуть лише в земній оселі.

А в душі міняють почуття

то прикрашають то уражають

 Смачне моє людське життя.


Рецензии