Аб волi

Божа мiлы, дай мне сiлы,
Каб на гэтым свеце жыть,
А якi мне цар тут мiлы -
Пад любым мне лёс - рабiць.

Я не раб, рабом цi буду?
Лёс такi мой, годзе слоу.
Думкi пра свабоду будзяць
Бутароу i жабракоу.

Божа мiлы, дай мне сiлы,
Перажыць любых цароу,
Тых, што рвуць народу жылы,
Каб не мець больш бунтароу.


Рецензии