Ранкова одеса

РАНКОВА ОДЕСА,
СВІЖИМ ПОДИХОМ ДИШЕ.
РАНКОВА ОДЕСА,
ІЗ ЗАПАХОМ ВИШНІ.

ЦЕ БІЛІ АКАЦІЇ,
ТЮЛЬПАНИ ЧЕРВОНІ.
ЦЕ СОНЕЧКА ПРОМІНЬ,
НА МОЇЙ ДОЛОНІ.

РАНКОВА ОДЕСА,
ЦЕ МЕЛОДІЯ КАЗКИ.
РАНКОВА ОДЕСА,
СПІВУЧА ЯК ПТАШКА.

ЦЕ НЕБО БЛАКИТНЕ,
ЦЕ СОНЕЧКО ХИТРЕ.
ВЕСЕЛКА НАД СОБОРОМ,
СВІТАНОК НАД МОРЕМ!!!


Рецензии