Чому так важко на чужин

ЧОМУ ТАК ВАЖКО НА ЧУЖИНІ,
ДАЮТЬСЯ  ЗАРОБІТКИ  ЦІ.
ТОБІ КИДАЮТЬ ЯК СКОТИНІ,
МІЗЕРНІ  ТІ  КАРБОВАНЦІ.

ТИ СПИНУ ГНЕШ,А ДУША ПЛАЧЕ,
ДАЛЕКО  ПЕНСІЯ  ТВОЯ.
НОГИ БОЛЯТЬ І СЕРЦЕ СКАЧЕ,
АЛЕ Ж ТИ ЗОВСІМ МОЛОДА.

НАШ ВІК ДАВНО УЖЕ ПРОДЛИЛИ,
БО МИ ДЛЯ НИХ ПРОСТО РАБИ.
ЩО ТИ Є ЖІНКА ВОНИ ЗАБУЛИ,
ВОНИ ЖИВУТЬ, А ВИЖИВАЄМ МИ.

А МИ ДЛЯ НИХ РОБОЧА СИЛА,
ЇМ  ПОПОВНЯЄМ  КОШЕЛЬКИ.
ЯКА  Ж  ЇХ  МАТИ  НАРОДИЛА,
НЕ  НА  ТІ  ВИВЕЛА  СТЕЖКИ.

ВОНИ  ВСЮ  НАЦІЮ  ЗГУБИЛИ,
ПРИКРИВШИСЬ ІМЕНЕМ СВОЇМ.
СВОЇ  ЗАКОНИ  НАМ  ВЧІПИЛИ,
БО  МИ  РАБИ  НА  ЧУЖИНІ.

А НАМ НІЧОГО  НЕ  ОСТАЛОСЬ,
ЯК ВІРИТЬ В ТЕ, ЩО ВСЕ ПРОЙДЕ.
БО НАМ  УСІМ ТОДІ КАЗАЛОСЬ,
НАС  КОМУНІЗМ  УСІХ  СПАСЕ.

НЕ  ДОПОМОГЛИ  НАМ  І  ВОНИ,
ВІКНО  ВІДКРИВШИ  ДО  ЕВРОПИ.
ВОНИ ЖИВУТЬ, А ВИЖИВАЄМ МИ,
БО  МИ  ДАВНО  ЇМ  БІЛЯ ....!!!


Рецензии