Цв т бузкового кохання

У цвіт бузкового кохання
травень вдягає світ буття,
замріяно пливуть бажання,
плекають душу , як дитя.
Сягає думка в небо ясне,
Журба розвіялась, як дим,
Духмяний подих без вагання,
Пестить весна життєвий плин!
На крилах птаха краплі- сльози,
Щастя минулих почуттів,
У світ  бузкового кохання
Завісу новий день відкрив!


Рецензии