Над Украiною - веселка

Над Україною – веселка.
Веселка – щастя в кольорах.
Побігли під веселку села
і діти у міських дворах.

Сім кольорів – як сім днів тижня.
Бувають різні ці сім днів.
Веселка – суму запобіжник.
Веселка – радісна мені.

А те, що до веселки треба
грозу гримливу пережить,
то це така умова неба:
веселку – за дощем любить...

Веселка – лиш на мить над нами:
коротку мить – красиву мить...
А соловейко під зірками
веселку славить – аж бринить...

Фото Світлани Євтушенко


Рецензии