Катрены. 35-36

35

Entering your many dimensions
I like to dissolve inside You.
And your Truth, Light, Good, Love
Help me to take my wings over vile crews.


Я люблю растворяться в тебе,
Записавшись в твою многомерность.
Твои истина, свет, любовь и добро
Помогают взлететь мне над скверной.


               
36

               
I’m full by thoughts and love from you
In the passion for mutual satisfaction.
And when you were named a tutor
I was your best brother and pupil.

Мышленьем переполнены  в  огне
Удовлетворения  взаимной страсти.
В прошлой жизни был Учитель мне,
А я послушником и братом по несчастью.


Рецензии