Суга акты тормыш тузаны..

Кама бозлары да китеп барган,
Курми дэ калганбыз  киткэнен!
Кама суларына хэтер сарган:
Уйларымда ерак киткэнмен….

Балачагымдагы язгы  бер кон,
Искэ тоште, каплап куз алдын…
Боздай эреп акты буген кун,лем,
Гуя анда бозлар кузгалды!!!!

Ж,анымдагы бозлар кузгалды,
Суга агызып тормыш тузанын!

14 апрель 2021 ел


Рецензии