А у нас Тiамат гондычкы!

Прам коліньцямы бЕ

А в Амэрыцы – юбілеі!
А в Амэрыцы в Жеб высыльле!
Ібо шо шэ, Стрылец ек,
Ты получыш  влад од жыдэй.

Ну, выходь жэ на связь, Нерпа!
О, да не! На во насмешк!
А потом вдруг – шось трэба.
Вот і дражным Бычэчк.

Ібо е шэ вагон в ведьмый
Прам усекого наркотьте.
А колы морда стрэпана,
То татку дэ ж хоть сэлфій.

Шо ж робы батьку гондэ.
Тіамат свента ждэ!
Хоть втапі онь галошу,
Но плывы за море.

///а у нас тута тожэ,
Відіш, кое-хто ссэ


Рецензии