Джерело

Б"є з-під землі джерело,
Вода така чиста студена,
Влітку у спеку воно,
Ніби оазис в пустелі.

Всі поспішають сюди:
Звірі, птахи й подорожні.
Хоч раз скуштувавши води,
Назвати цілющою можна.

Відновлює ж сили вона,
Куди і поділася втома.
Водиченьку із джерела
Пийте усі на здоров"я.

2014 р.


Рецензии