Вiдчую свято

( ВІдповідь С. Ярунському )

Усе ти знаєш, любий мій маестро,
Ми недаремно творимо удвох.
Творіння наші любляться й оркестру,
Та серденько моє сказало: «Тьох…».

Хай тьохкає у грудях соловейком,
Творитиму поезії й пісні,
І легко витанцьовує хай шейком…
Думки мої колосяться рясні.

В поезіях аспектів є багато,
Й несуть вони глибокий зміст і суть.
Та й вірю, що відчую знову свято,
Бо серце прокладе до нього путь.

22.04.2021 р.


Рецензии