Так ганеjмо хоте б чаi,

Раз ны грошыка от козявок

Чешет сонцэ седые хмарі.
А зіма всё сапратівляецца!
І колы, ну, колы
Ты послухаеш шэ j органа.

І в базіліке сам Міхаіл
Ах как хваjнынько вvарвае!
Так грымы v, так грымы вэсь світ,
Шо усё всэ v ткы оvывае!

І, хоть я і устав с тэj ногы,
Шо якася крывая,
Вот, доjіхав нарэшты до рыл.
Ну, деревня так называеца.

В нас усё, бы дэ в некыj могылц,
То Псыsыво, то j Яново.
А шэ Кротово, Сухыj Бір,
Подыsэ да Опадыsа.

Про Могылно уvэ мовчым.
Бы j Вылызныjі Мотыкалы.
Всэ назвалы улад діды.
Vытка v була хваjна.

Ны капеjкы j в мынэ на кныvц.
Всэ vыды повыгрыбалы.
Так шо гонымо но чаі вш.
Да с торговкамы задыраjімось:

Маску, крычеть, надінь!
А то ввалым сырка, дід!
А та маска jіх – гых, порвысь.
Ну, j шо вам тут далыj?

Да, всіх вvэ пырылякалы
Вірусамы с фронта Донбаска.
Наsо бо vыты падлам
Влад с в7ы хахламы.


Рецензии