New Age

The sun went down behind dark clouds
But shining rays burst up to sky
Opening leaves of the gate
This is start a New Age
Step over edge ! 

Солнце зашло за тяжёлые темные тучи
Но вырвались ввысь золотые лучи
Распахнули створки ворот
Наступила Новая Эра
Перешагни порог !


Рецензии