Там, де кохання

Там , де кохання, розквітає там краса,
Краплі роси криштально
Стежку омивають ,
Пташки щебечуть, пещиться зоря,
Пориви діамантово злітають!
Промінь сплітає запашний вінок
Із цвіту яблуні
Та мрії простягає,
В бузковій казці почуття ведуть танок,
Душа у ніжності вже райдугу плекає.
Там , де кохання, там живе лише краса,
Там бруд і гра  до душ не прилипає,
В болоті не порине чистота,
Грязюка крила мрії не зламає.
Кохання- яке слово для душі,
Мелодія рожевого світання,
Це подих Всесвіту та подарунок без ціни,
Щасливий той, хто його в перла загортає


Рецензии