ЛЮБА укр

    Давно ти на мене в садочку чекала
    Я обіцяв,що прийду
    Хіба, я міг свою милу кохану
    Оставити зовсім одну

             Я ж тебе мила дуже кохаю
             Як це відомо мені одному 
             Для тебе дівчино жадана   
             Я гори з дороги згорну
 
    Я зірку із неба для тебе дістану
    І місяць у бублик скручу
    Тобі догодити давно вже я прагну
    І тільки тебе всюди я жду

             Без тебе мені день не милий
             Не щаслива без тебе і ніч
             Але в цьому клянуся не винний
             Бо безцінна для мене ти річ

    Лише одну тебе я кохаю
    І мрію тільки про те   
    Коли з тобою на рушничек стану
    І про весілля твое і мое
       
              Коли дітки маленькі у нас народяться
              В майбутньому радість нам принесуть
              Наші сімьї між собою породняться
              Й хвилинки щасливі навіки прийдуть

     І будемо друг друга з тобою кохати
     Доки будемо на світі жить
     І частинку себе завжди віддавати
     Докіль круг сонця крутиться світ.




                22. 04. 2021 Шутько О.




      


Рецензии
Кохання - завжди е кохання.

Александр Шутько 2   22.04.2021 12:19     Заявить о нарушении