Дорога к Богу. украинский

У кожного із нас свій шлях до Бога,
Це шлях - любові, істини, краси.
Тернистий і важкий він буде трохи,
Та кожен має сам його пройти.

Усе на тім шляху зустріне кожен,
Ось сонце світить, тьохкають птахи,
А десь  за тим, за недалеким  рогом,
Там біди, перешкоди та страхи.
 
Нещастя поряд йдуть та нас ламають,
Назад к початку шляху розвертають.
А нашу душу сумніви терзають,
Йдемо наосліп, віра та надія нас тримають.

Йдемо до Бога, серцем відчуваєм,
Що шлях ми вірний по життю долаєм.
Свою стежину ми змогли знайти,
Та зможемо до Господа прийти.

Украинская версия стихотворения "Дорога к Богу"
© Copyright: Ириша65, 2021
Свидетельство о публикации №121041702743
http://stihi.ru/2021/04/17/2743


Рецензии