пра каханне...

...да грошау.

Нiбы зорка с нябёсау у далонi звалiлась
У веку цемры - кавалак вялiкага свету
У руках у маiх - пачка баксау з'явiлась
у балоце глухiм - падарунак сусвету

Пачка баксау мая, атрымау я цябе
I здаецца - у жыццi больш не трэба нiчога!
I так хораша жыць, калi маеш УЕ
А яшчэ лепей жыць - калi маеш iх многа!


Рецензии