Чаклунка. чародейка

Хусточка тріпоче на вітру
В сонячнім, яскравім водограї.
Я до тебе, мій коханий, йду!
Серденько моє в мені палає.

Я тобі любові принесу,
кошик щастя й дужого здоров'я.
Як же, милий, я тебе люблю!
Хочу поділитися любов'ю!

Хмари я руками розведу,
Зупиню вітри, вгамую хвилі.
Лиш до тебе, милий мій, прийду!
Додаси мені чаклунні сили.

Все я зможу, все перероблю,
Зими перейду і ріки в броди.
Бо тебе, коханий мій, люблю!
Ти - любов моя, натхнення і свобода.
20.04.2021. 7.38


Рецензии