Бог

Я бачу Душу в тобі,
Я бачу Бога в тобі!
Нехай ти прийшов на землю в стражданні,
Нехай ти живеш, як тать на Землі!
Нехай!...
Твоя божественна суть
Горить та палає крізь темні думки,
Крізь шрами та біль поразок земних -
Так Дух твій зростає до Всесвіту й вище,
В єднання з Творцем! В єднання з Усим!
Все є в тобі! І ти є в усьому!
І Все є - Любов!


Рецензии