Витiвки золотого двигуна

У енерджайзера двигун забарахлив.
А може це такі у нього жарти?
Чи може ненароком так схибив
І дуже перейматись цим не варто?

А може трішки вирішив злякать
Й побачити хотів, що буде далі?
Та й вирішив ось так бешкетувать…
Чи жарти це якісь його невдалі?

Що далі він намислить ще робить?
До чого бути ще тепер готовим?
Невже не знає? Творчість аж кипить
Й її не зупинить ось так раптово!

Невже були це витівки його?
Чи може хтось заліз в його лаштунки?
Якщо це він, то пощо і чого?
Чи може він за щось зводив рахунки?

Його я не образила нічим.
За що ж тоді надумав так лякати?
Жилося у любові завжди з ним…
Не знаю що і думать, що й казати.

Не знаю що робить за це із ним:
Розгніватись чи більше полюбити?
Чи може знов назвати ЗОЛОТИМ
І років сто продовжувать служити?

19.04.2021 р.


Рецензии