господня воля

Отака господня сила

 смертю всіх людей косила

Буть терплячими просила.

І Любов і щастячко дарила.

Щоб біль страхи завжи корила.
Я пливу по морю щастя
Тут не стрінуть біль напасті
Вони там десь впереді чекають
В полі смерті ожидають.
Непремінно залечу і нагорююсь досхочу.


Рецензии