Дорога щастя

Я не знаю, чому так важко,
Так незатишно у душі.
Чом вона, наче в клітці пташка,
Коротає похмурі дні.

Часом навіть нема терпіння,
Наче тягне тягар на дно.
Скину, мабуть, я те каміння,
Душу хай не смутить воно.

Із каміння збудую шлях свій,
Що до щастя й тепла веде.
Навіть прикростей марний гравій
Я додам в покриття тверде.

Щоб надію в душі зігріти,
Розмотати думок сувій,
Вздовж дороги посію квіти
Із насіння солодких мрій.

Одягнувши святкове плаття,
Розмалюю, як дивний скарб,
Найдорожчу дорогу щастя
Кольорами найкращих фарб...


Рецензии