the vodca bottle

as soon as i'd see that posture of yours,
i knew how hotly my love for you burned
as soon as i'd see your roundy sides
i knew and saw: you would be mine
the vodca bottle
the vodca bottle, so tender you were
transparent and elegant, like sunlight you shone
i stretched my hands to you against my will
cringing from pain, by love nearly killed
the vodca bottle
i quietly put my hand on tender throat
you easily lay in my arms with no moan
and then my weak fingers would lay on your tongue
and pull your innocent cap right off
the vodca bottle
you tiredly breathed and barely flowed
but still to the very bottom we'd loved
i dug my claws into your hips
bent you down and begged "please, repeat!"
the vodca bottle
and when you'd get emptied, you flew down the table
and i would lay on the dirty floor right next
the empty you i always betrayed
the empty you i for money exchanged
the vodca bottle..
why o why did my baby go?
i lay and i wait, Two PM on the clock
time has come, but you i cannot find
i take off the wall my old worn down bike
i take to the outside my old worn down bike
i take off the wall my old worn down bike
oh vodca bottle..

Бутылка водки, Звуки Му

Стоило завидеть осанку твою
Я понимал, как тебя люблю
Стоило завидеть крутые бока
Знал и видел: будешь моя
Бутылка водки
Бутылка водки
Бутылка водки, ты была так нежна
Прозрачна, изящна, нежна, светла
К тебе поневоле тянул свои руки
Корчась от боли и любовной муки
Бутылка водки
Бутылка водки
Клал тихо руку на нежное горло
Ты в руку ложилась легко и покорно
И слабыми пальцами за язычок
Брался и срывал невинный колпачок
С бутылки водки
С бутылки водки
Устало ты дышала и еле текла
Но ты меня любила до самого дна
Когтями впивался я в бёдра твои
Тебя нагибал и просил: "Повтори!"
Бутылка водки
Бутылка водки
Когда пустела, летела под стол
Я рядом ложился на грязный пол
Пустую тебя всегда предавал
Пустую тебя на деньги менял
Бутылка водки
Бутылка водки
Почему, почему ты ушла от меня?
Лежу и жду. На часах - два
Время пришло, но тебя нигде нет
Снимаю со стены свой велосипед
Вывожу во двор старый велосипед
Снимаю со стены свой велосипед
Бутылка водки..


Рецензии