Вишиванка

А  я шила, вишивала,
в руки голочку   я брала.
Ой, на  моїй вишиванці квіті в зоряному танці.
Вони файно сполохнули в руки  мені  гей  майнули.
Танцювали  там  гопак,
та  ще й  трохи краков'як !
Голочка така  гостренька,
крає мені  аж серденько.
Не край  мила  не  край  люба,
він прийде  та й  при голубить.
Ой дівчата будьте  любі, 
будьте милі  та  щасливі.
Хай вам доля  усміхнеться,
хай бажає щастя серце. 


Рецензии
У всех нас разные родовые корни, в моих жилах кровь моих предков с Польши и Украины. Пусть миром правит любовь во всех её проявлениях.Раиса


Раиса Горкавчук   19.04.2021 13:06     Заявить о нарушении