Човен спогад в, щастя та мр й

ЧОВЕН СПОГАДІВ, ЩАСТЯ ТА МРІЙ

На човнi дiвчина сидiла,
У журбi похиливши плечi
Бо кохання своє вiдпустила,
I вiд болю рятує втеча

Вiд чужих злих очей сховалась__
На човнi посидiти трiшки
Вiн любив чи менi здавалось?
А бува чи в життi ще гiрше?

Тихо_тихо хитається човник,
А рiка вiдзеркалює сум
Серце знову омите сльозою,
Б'ється сильно вiд тих тяжких дум

На човнi молодиця сидiла,
Там колись iз коханим своiм
Цiлувалась i cердем радiла.
А тепер похилилась в журбi

Рiчка хвилями плескає тихо,
Човен також мовчить у весь час
I верба зажурилась_затихла...
Плаче дiвчина дужче щораз

Ось буває Кохання щасливе,
А бува,__ лиш на рiк чи на два...
Звiдки в тоi дiвчини є сили
Повертати весь час до човна?

Вiн самiсiнький там за лишился__
Човен Спогадiв, Щастя та Мрiй.
В рiчку сум весь сльозою скотився,
Не лишилось зовсiм надiй...

18/04 /21
Анастасія Боровик


Рецензии