Мавка бетонних джунгл в

Мавка бетонних джунглів
Мутить з тобою мутки
Крутить з тобою шашні
Пляшеш під її дудку

Хочеш за нею гнатись
Дозволив собою гратись
Та чари зникають зранку
Самотність в тарілці з сніданком

Хіба вона не гарнюня?
Душею твоєю торгує
І можна хіба ображатись
Коли не було що втрачати


Рецензии