Наснися

Наснися. До суботи.
До любощів-люботи,
Пиши, малюй, читай-но!
В мені будь, моя тайно!

Хоч уві сні залишся,
Напийся і надишся
Моїм п'янливим трунком
Відьомського ґатунку.

Так довго ще до стрічі!
Наснися двічі, тричі...
Грай пучками, вустами,
До трепету й нестями.


Рецензии