641. What happened today

{}what happened today{}
  крепись
  держись

{!tomorrow!}
  стержень

{}how much highlight{}
  под
  прицелом

{}do you want on your face{}
***когда ЦАРИЦА МИРА***
{}is just around the corner{}

cвернулa
необычное
на обычное

"I HAVE TO PREPARE...
 many popcorn..."SHE SAYS...

и Подземная Часовня
 {}_our escape_
   _is betrayed_{}
обломилась под наркозом

...ICE FROM MARS...
 в уличныx глазаx

...CAN SEE...
смятение
лихорадку...

{}MASK VIBES{}
The android shade
is making me feel
very attacked...

мчит всё и вся
вперед-назад...

===
I'm lost for words...
===   
DO YOU?
===
I lost my feeling...
===
YEAH!
===
I really don't care
...anymore...
what is happening...
!!!SHE SAYS!!!

***
594.2020/10/10 Publicerad TKK стихи.ru
***
2021/04/18


Рецензии