Ця вулиця

Ця вулиця
Така стримана,
Як подих янгола
У різдвяну ніч.

Ця вулиця
Влітку така тиха і ніжна,
Як крила метелика.

Ця вулиця
Така горда і незалежна,
Як солов'їний спів.

Ця вулиця
Тримає в пам'яті Ваші аркуші
З людськими долями.

Ця вулиця -
Парад мовчазних синіх вивісок
З рекламою високих цінностей.

Ця вулиця -
Чи то каплиця,
Чи то ешафот.

Ця вулиця
Коротка і нескінченна,
Як Ваш погляд,
Коли Ви привіталися першим.


Рецензии