Покой

Трапеза великая настала ,
Короли делили этот мир .
Пирога им стало слишком мало  ,
Мысли просочилися в эфир .

Улыбнулся Бог - живых не много ,
Две дороги видел только он.
От него ушли , к нему вернулись ,
И подумав дал им Всем покой

- Амма Хэстер

.....
The great meal has come,
Kings shared this world.
The cake has become too little for them,
Thoughts leaked onto the airwaves.

God smiled - there are not many alive,
Only he saw two roads.
They left him, returned to him,
And thinking gave them all peace.

- Amma Hester


Рецензии