Створити

Створити:

Видих засмаглого повітря,

Дотик весни ,

Експозицію літа.

Створити, щоб жити.

Блукаючи Житнім ринком,

Міняти бажання на квіти.

Радіти.

Нестерпно,

Зростати там, де міняються верстви

Суспільства,

Непевні,

Як другі півні.

Бродити

Тонким ароматом оселі,

І падати

Рясним дощем

З твоєї стелі.


01.06.2018


Рецензии