Веселий кв тень

ВЕСНА ЗУСТРІЧАЄ ІЗ ЗАПАХОМ КВІТІВ,
В  БАРВІНОК  УБРАЛАСЬ  РЯСНИЙ.
І ЗНОВ НАСТУПИВ ВЕСЕЛИЙ КВІТЕНЬ,
СПІВОМ  НАС  МАНИТЬ  ДЗВІНКИМ.

ВЕСЕЛА І ТЕПЛА ВЕСНА-ЧАРІВНИЦЯ,
ПО  ТРАВАХ  ШОВКОВИХ  БЛУКАЄ.
І ХИТРА ДОВОЛІ ЯК РИЖА ЛИСИЦЯ,
ВЕСЕЛКУ  КРАСИВУ  СПІВАЄ.

І  РАНКИ  ЧУДОВІ  І СОНЕЧКО ГРІЄ,
І  РАДІСТЬ  ВЕСНА  ВСІМ  НЕСЕ.
І  ЗАПАХ П'ЯНИТЬ І  ВСЕ  ЗЕЛЕНІЄ,
І  КВІТЕНЬ  ВЕСЕЛИЙ  ЦВІТЕ!!!


Рецензии