Не дивитимусь назад

Обтрушу вчорашній день,
Наче сніг,
І з ключа хмільних натхнень
Вип'ю сміх.

Що минуло, хай іде
В небуття,
Десь у Літу упаде,
В забуття.

Не дивитимусь назад
Я дарма,
Все засипав листопад,
Там зима…

Під невидимим крилом
Сил земних
Буду дихати теплом
Днів ясних.

Хай в душі цвіте весна,
День новий.
Хай виводить спів струна
Чарівний.


Рецензии