Цю любов пронесла б крiзь столiття

Так люблю,коли діти всі жваві,
Гомонять і повсюди їх сміх.
Так люблю,коли сонце в заграві,
І ромашкове поле,мов сніг.

Так люблю,коли вранці світає,
І метелик збирає росу.
Це мені все здається раєм,
Я обожнюю всю цю красу.

Так люблю,коли вітер грайливо,
Заплітає вербі довге віття,
Все це бачу і дуже щаслива!
Цю любов пронесла б крізь століття.

Так люблю,коли люди привітні,
З добрим словом до мене спішать.
Так люблю,як збираються рідні,
Тоді просто співає душа.
18 04 2021 р
Вікторія Г Р


Рецензии