луж-не на свiтанку

засипав променями луг
на сході сонцем ранок,
я не дивлюсь на квіти,
в них живу,
світанок з нами,
душа радіє неспроста,
вона хмеліє,
зима пішла, вона пішла,
земля весні радіє

09.18
18 квітня 2021


Рецензии