Лелеченько

Лелеченько
 Лелеченька..
Куди шлях тримаєш?
Небосхилу-обрію
Крилами сягаєш.
Лелеченько
 Голубонько,
Куди ти так стрімко?
Понад гаєм-дібровами...
-До тої хатинки:
Де щебечє соловейко..
Криниця та мальви.
Білі хусточки,
 намиста.
До рідного краю.
У гніздечку пташенятам
Дам життя,
Дам сили..
Щоб кружляли й
повертались
у цвіт мальв.
В Україну....


Рецензии