Пробачте, нам лишились тiльки очi

Пробачте, нам лишились тільки очі.
Над смужкою – два полум'я, два сни.
Лиш очі – чоловічі і жіночі.
Нам залишились очі... Лиш вони...

Очам лише – лише очам – судилось
розповідати все без страсті губ.
Лише очей, очей лишилась милість.
Тепер лише очей я однолюб.

Для чогось же дано таку нам долю –
вдивлятись, не торкнутись і на мить?..
І мріяти про поцілунки – з болем,
і лиш очима келих страсті пить...


Рецензии
Ту пристрасть погляду устам не передати...
Дякую за емоцii. дуже сподобалось.


Викто-Рия Добровольская   19.04.2021 01:37     Заявить о нарушении
Ви - Благодійниця😎

Миклош Форма   20.04.2021 20:46   Заявить о нарушении