Мiй Боже правий...

Мій Боже правий,
Невже всі грішні,
Нема держави
Бо люди пришлі
Ламають долі,
Несуть оману,
Диктують  волю
З-за океану.
А їхні слуги,
На думку наші,
Несуть наругу,
Катів не кращі,
Те що вчиняють,
Нам не годиться,
Що обіцяють
Не Неньці сниться...
Чекає не того
Та і не з тими,
Бо не убога
І не малими
Ще володіє:
Скарби і землі,
Та є Надія
І туга в серці...
Мій Боже правий,
Великодушний
Змий слід кривавий,
Роки натужні,
Слова і дії
Безглузді, грішні,
Вінок терновий...
Молю, Всевишній!


 П.В.М.  10.04.2021г.


Рецензии
Чому не приятелюєте з прийменниками? З-ЗА. ЧекаЄ.

Наталья Андреева 2   21.06.2022 02:22     Заявить о нарушении
Недоліки шкільного навчання, що закарбувалось те і лишилось...

Владимир Прохода   21.06.2022 23:39   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.