Лист до привида

Я написала листа привиду,
Який скидався на архангела,
І замість крил мав
Довге мереживо коду.

Отримала у відповідь
Не навчальну програму
І не мапу метро,

А пульс метрополії,
Якої торкається колонізоване місто.

Ми вантажили змісти
В суцільній темряві.

Деякі з них були крихкими,
А також були легкозаймисті,

І вони поринули
У подорож блакитним океаном,

З якого колись вийшло людство.

У три години
Ми вмонтували мільярди років,

Щоб лише підтвердити

Своє існування.


Рецензии