Життя лине...

Ідуть жахливі дні і ночі

жахливий лине на нас час.

Біль страхи життя пророчить

Та не боїться серце в нас.
Є милість Божа є благодать
Хоча тут Бога не видать.обращайте ви вніманіє
На состояніє.

Є кара Божа є наказаніє.
Є ви є Бог і є життя
 яке прожити мусим до путя.


Рецензии