Подарунок?

Село... Надвечір'я... Вертаюсь з роботи
І подумки звично планую суботу.

Знайома стежина і край огорожі...
Дивлюсь - зеленіє... на долара схоже...

Портрет президента і цифри з нулями...
Сто баксів... Аж серце зайшлось до нестями...

Не гріх нахилитись. І свідків немає...
Невже подарунок? Ой, ні... заробляю...


Рецензии