Христос Воскрес! укр. яз

Из альбома "Пасхальное Ассорти"

«ХРИСТОС ВОСКРЕС!»

«Христос Воскрес!» –
щебечуть зранку ніжно птиці...

«Христос Воскрес!» –
роса на сонних гілках сяє...

«Христос Воскрес!» –
шепоче вітер у пшениці...

«Христос Воскрес!» –
весни сопілочка співає...


Рецензии