Життя трива

ЖИТТЯ ТРИВАЄ

Що лишиться опісля нас!
Образи?
Ми не цінуєм зовсім час,
Болючи фрази

Що лишиться як підем ми
Самі до Бога?
У край одвічноі весни...
Лише тривоги!

Залишим дітям  що своім,
Сварливий погляд?
Чи може залишки Надій,
Молитви Богу?

Що будуть згадувать вони,
Ті найрідніші?
Обійми, зустрічи, сварки...
Казки чи вірші

Що ми залишим по собі,
Ім всім на згадку?
Як ми блукали у журбі,
І сліз багато?

Чому нам тяжко ім лишить
Горнятко ЩастЯ?
І радість жити, просто жить
І посміхаться

Яким згадають словом нас
Колись тихенько?
Пробачте сотні ви образ
Своім рідненьким

Згадають нас, а може __ні!
Ніхто не знає...
Співайте радісно пісні,
Життя триває

У кожного своє життя,
Радійте,Люди
Назад немає вороття!
Як є, так буде!

За кожен гріх, за кожен сміх
Рахунок буде
Пробачте і себе, і Всіх
Ніхто не судить

Яке життя, то вибір твій
Всіх Бог чекає
Бажаю миру,щастя, мрій...
Життя триває!

17/04/21


Рецензии