Чар вниця-весна

Скрізь підіймається трава, земля під сонцем  ожива,
Дзвіночком срібним  соловї в гаю співають.
Вже прилетіли всі птахи і посідали на  дахи,
Що скоро будуть дітлахи розповідають.

Весна чарівна й молода, легка й стрімка її хода,
Пьянким конвалій ароматом огортає  і всім дарує кольори -
Що хочешь те й собі бери, з теплом і сонечком усе живе вітає.

Весна нас спокушає знов, вона і є - сама любов,
Вона розкута розмаїттям фарб і квітів,
Зелене сонячне вбрання на ній одягнуте с рання,
Ним зачаровує щодня усе на світі.
                16.04.21 р.
               


Рецензии